sjuk

Jag har inte haft tid att skriva eller ork,, har haft väldiga jobbiga sammandragningar och har inte mått så bra , och plusset till de så är aurora sjuk har feber .. själv ska jag till läkaren i dag och utreda saken för så här kan jag inte gå , orkar inte med nått och sen är de frustrerande att ha så ont. får hoppas att dom hittar nått så de går att åtgärda.. vill ju kunna och orka ta hand om min lilla familj...men jag åter kommer med mer när jag orkar och när jag vet vad läkaren säger.. hoppas jag slipper sängläge...

xoxo Laura




babysim

i dag ska vi på Auroras första babysim ska bli jätte kul.. Hennes första aktivitet att köra henne till hihi ..
Natten va jätte bra lill fia sov som en stock medans jag är uppe hundra gånger med samandragningar ( förvärkar ) dom gör ju inte så ont men dom är jobbiga och man vaknar av dom.. sen har de blevit en riktig vilde i magen nu i början var han lugn men nu har han kommit igång., Mammas kissblås ÄR EXTRA ROLIG ATT SPARKA PÅ ,PUHH :) men jag ska inte klaga de är mysigt fast man får springa som en tetting upp och ner för trappan för att ta sig till toan ...

hoppas alla får en bra dag..

xoxo Laura




babyjogger - city Select

Japp Då va vagnen Köpt ochbestäld, den ska Komma runt Första maj .. :) De blev Att vi åkte till Örebro och köpte den på babyprofsen, och vi är jätte Nöjda .. Då kommer lite bilder på vagnen och info .. Läs och njut .. ler

Baby Joggare Nya City Select är en unik multifunktionell vagn som Tillåter dig som förälder Att skräddarsy vagnen för Olika Behov under barnets uppväxt. City Select är från början en enkelsitsig vagn män kan lätt bli en dubbel med tillbehör Ett unikt patenterat. När familjen växer, Sätt Då st snabb Ett säte till och du är redo Att göra stan med stil och bekvämlighet. Det sistnämnda blir Dubbelt upp med Baby Joggare berömda "quick-fold" teknik, Den enda jag Sitt slagg som Viker vagnen helt platt med Endast Ett ögonblick. City Select kommer med hela 18 unika kombinationer från Att ha Dubbla bilsäten till Att ha liggdel / sitter Kombination. Med en Mängd tillbehör Att välja Mellan, kan City Select Erbjuda Förstklassig mångfald Anpassa för Att sig till varje familjs bekvämlighet och behov.

  • Unik multifunktionell design som Tillåter dig att skräddarsy vagnen efter dina barns och dina Behov
  • 18 unika multifunktionella kombinationer (utrustning för Att förvandla till dubbel säljes separat)
  • Handbroms
  • 12 "Stora punkterings fria bakhjul och 8" Dubbla Framhjul med "quick-release" funktion med fjädring fram kullager och förseglade
  • Förlängningsbart säte för barnets bekvämlighet
  • Sufflett som har 3 olika positioner, Titt-fönster och som kan justeras uppåt 5cm för extra Utrymme
  • Justerbart 5-punktsbälte
  • Fotstöd som kan justeras till passande läge för mindre barn
  • Teleskophandtag
  • Stor förvaringskorg undertill som kan nås från alla sidor
  • Säkerhetsrem för Att Hålla ihop vagnen När den är hopfälld
  • Vikt kapacitet per säte 20 kg






Snacka om att jag är nöjd med denna vagn fast jag inte har fått den än men den va helt underbar att köra och aurora satt jätte skönt i den, helt perfect och de tyckte stefan oxå...  Va tycker ni om vagnen?????



I morgon ska aurora på babysim wiiii de ska bli jätte kul..!!!






en tidig morgon

I dag vaknade aurora 06.45 puhh de va tidigt hon brukar sova till halv nio annars , men de va bara och masa sig upp.. vi sitter nu å ser på tv lika mysigt varje morgon när vi gör de.. å i mellan åt tar vi en bok att läsa.. I dag så är inget planerat men jag hoppas på att min andra hälft ska gå med på att åka å se på barnvagn och bestäla en . . vill ju ha de hemma tills theodor kommer ut :) nej nu ska jag mysa vidare,,

väntar spent på att se om de är en pojke eller flicka i magen, hos min vän som är på ul i dag .. :) lika spenande fast de inte är en själv .. jag gissar på en flicka.......

xoxo Laura




nyvaken

japp då var deg måndag en solig måndag, en ny vecka :) I dag står BVC på chemat för oss men först ska vi till öppna förskolan om vi hinner ,, Aurora ska på sin ett års kontroll och få två sprutor,, uschh lika jobbigt varje gång när hon ska få spruter.. :( men de ska nog gå bra får vi hoppas och vi hoppas även att vi slipper febern som hon brukar få som efter effect .. eller hur man säger ..

Vecka 29
oj snar är jag ju i vecka 30 då är de bara 10 veckor kvar .. denna graviditet bara springer i väg, börjar bli brottom nu ska köpa ny syskon vagn som ska beställas från usa, blir billigare än att handla samma märke här i svergie här kostar vagnen över 10 000 :- men i usa får jag exakt samma vagn för 6500:- med frakt. Man får ju inte vara dum inte .. ler.. 
för övrikt mår jag bra men kvällar och nätter är värst med värk i kroppen och höfter och har mycke samandragningar som är ganska jobbiga.. inge kul alls..  Men jag kämpar på, lite ont får man ha när man är gravid .. allt kan ju inte va perfect, ..
Ne nu ska jag fixa lite frukost till oss ..

xoxo Laura




slut på ord

i dag känns de som jag har slut på ord, men, men får vell skriva nått.. ska hämta aurora snart fort stefan är klar i skogen ska bli skönt att få hem min lilla prinsessa .. jag har saknat henne massor i natt när jag låg vaken hadde så ont i höfterna så jag viste inte vart jag skulle ta vägen , och gå upp å kissa va en utmaning utan sitt like , stpplade mig upp för trappan med tårar av smärta och väl frame vid toan så var de skönt att sätta sig hehe men sen kom man på,, fan ja måste ta mig tillbaka oxå,, uhh men de gick men jag gick inte fort haha .. ne nu ska jag fixa mig och vänta på stefan

xoxo laura






rent och fint hus

oj  va denna dag har gått fort , men som man säger tiden går fort när man har roligt :) så va har jag gjort av denna roliga ensama tid ,, joo jag har tvättat och stor städat hela huset även plockat rent vikigt och hängt alla kläder i garderoben och de behöves ska ja lova.. nu blir de att vika gardiner och sorter upp dom alla och tvätta lite till :) oj va duktig jag ska vara resten av kvällen,, . som ni förstår så ska aurora sova en natt till hos farmor och då måste ja ju syssel sätta mig så att jag inte ska sakna henne för mycke..
sen på kvällen blir de mys framför tven med godis och milkschake (hmm hur fan stavas de)
alla ni som läser får ha en underbar kväll höres

xoxo Laura




ensam

I natt sov lill skrutta hos farmor och hon är kvar där än får se om vi ska hämta henne senare sen eller så ska hon sova där en natt till , de är helt upp till farmor att avgöra om hon vill låna mera.. :)
Så i går bestod kvällen med varma mackor , godis och film , och lite mys i soffan sen en hel natt sömn, alla fall för stefan själv var ja uppe 4 gånger inatt för att kissa , hehe ..
Tänk va man struntar i saker nu när man är mamma förr skulle vi gått ut på krogen eller göra nått annat socialt när vi hadde tid men nu när vi har barnvakt så siktar vi på mysiga hemma kvällar ensamna och massa sömn ..
Man lär sig priotera nya saker , tillixempel nu när stefan är i skogen och hjälper en vän med ved så är jag helt själv i stället för att se på tv , plocka ögonbryn eller göra sig snygg, så springer jag omkring och städar och tvättar förfult,, föra att man hinner mer utan att ha en liten aurora i hälarna .
Och när hon är hemma vill man ju vara med henne :) (Mamma älskar dig)
Så vi får se hur de blir i kväll om hon sover en natt till så är de förat två nätterna jag har varit utan henne,, känns redan tomt , tycker de är jobbigt med en natt men man måste vänja sig snart kommer den tiden då hon bara vill sova hos mormor eller farmor och hon talar om de.. men vist, men om jag säger ja till en natt till så är de inte utan saknad efter mitt hjärtegull, men tur vet ja ju att hon har de jätte roligt där hon är och leker massor med farmor och farbror .. ne nu ska jag återgå till tvätten..

xox laura






dåligt av mig men i dag är de sol sol

oj nu har jag varit dålig att skriva igen, men aurora och jag har varit sjuka med feber hosta och snor i massor.. :)

Men nu är vi helt friska ,
mår faktist riktigt bra denna morgon med en fruktsmoti (hur nu de stavas men strunt samma) , brevid mig.
En lyssnade start på dagen , oj va fina komentarer ja hadde fått såg jag oxå, lika roligt att folk läser trots min dåliga uppdatering i bland.. men de är vell så när man är småbarnförälder och har en liten vild ett åring som inte ger mig så mycke tid vid datorn..
I dag blir de nog en promenad i det underbara vädret som vi har, men först ska vi få i oss en stadig frukost. Och till helgen får vi se va vi ska hitta på, förutom stefan som har helgen full proppad med att va i skogen och börja dra hem träd som ska bli nästa vinters ved . . , de går åt en heldel i detta hus eftersom vi eldar varje dag i pannan för att få de varmt och ha varm vatten att bada i, och de går åt när han bor med en gravid fru som skulle kunna bo i badkaret och en dotter som bara älskar att bada och leka i vatten.
Aurora skulle ha börjat på babysim i går men de blev flyttat till nästa torsdag ska bli kul att komma iväg träffa andra mammor och så eftersom mitt liv saknar sånna vänner jag har en underbar mamma vän alla fall hehe eller hur man nu kallar de haha .. oj nu svamlar jag iväg detta inlägg men men så är de,, lovar att lägga in bilderna i datorn så ni får från auroras ett års kalass och min lilla mage som bara växer och växer...

xoxo laura




RSS 2.0