en snabbis

jag slänger in en snabis här..
för i dag händer nått i mitt liv som inte har hänt på många många månader kanse år.. :)
jag ska n'mligen ut på 20 års fest hos amanda :) jag blev så glad när jag fick inbjudan till de, och nu är jag jätte förväntans full , ska bli så kul att träffa folk,,
theo har en flaska i kylen så han och stefan klarar kvällen,.
men eftersom jag ammar fortfarande så ska jag vara nykter men jag kommer ha lika roligt ändå..
ha en bra kväll alla

xoxo laura




en liten lucka i mamma livet

jag undra hur länge denna lucka varar kanske bara fem minuter. men jag kör på får vi se hur långt jag kommer..

snacka om att jag har haft fult upp dom här dagarna , aurora har varit extra gnälig och kräver ganska mycke uppmärksamhet om dagarna , och theodor blir större och större och kräver mer tid han med,, nu menar jag inte att jag inte egnar mig tid åt mina barn , de gör jag mer än gärna men ibland vill jag bara få en liten stund att bara vara LAURA... men de va ett tag sen det hände, men de kanske aldrig kommer hända jag är ju inte gammla vanliga LAURA utan MAMMA LAURA. gud undere bara 2 år har mitt liv förändrats helt, och jag känner mig lite vilsen förut hadde jag drömmar om mitt liv vad jag ville göra och jobba med , mycke insperation och fart en tjej som bara for runt överalt och spred lycka helt enkelt . :) själv go jag vet...
Men sen jag blev mamma har många av mina drömmar sprukigt och jag har insett att de inte kommer hända mig och att dom inte passar in i ett mamma liv. SÅ just nu känner jag mig vilsen vet inte riktigt vad för drömmar jag har om MITT liv (bortset från barnen ska va friska blablabla) vad ska jag bli när jag blir stor, vad ska jag jobba med , när blir jag stor hihi ja många frågor men inga svar just nu. . MEn de kanske är vanligt att man känner sig vilsen när ens hela liv gjorde en tvärsväng på två års tid. MEN jag är glad att det svängde åt rätt håll .

förut drömde jag om ett liv framför kamran och de gjck ganska mycke i uppfylelse , jag älskade det , jag bodde i sthlm och levde i min dröm , tänker ofta tillbaka på tiden där hur lycklig jag va då i livet , jag tänker på alla roliga upplevelsr jag fick va med om och hur mycke lärdom jag fick och hur självständig modig kvinna jag blev på den tiden . . och nej jag glömmer inte er . ALLA mina vänner jag fick då.. älskar er. . jag önskar att jag hadde alla min vänner med mig ner hit till skogarna då skulle jag aldrig behöva vara ensam , ni fanns alltid där..

men en sak är säkert och livet rullar på och även mitt liv får se vad de kan bjuda på och jag får nog snart klarhet i mina drömmar och förväntningar hergud jag har ju fött två barn på på loppet av mindre än två år , så jag har nog rätt att vara förvirad och lite rädd i bland , måste ju lära mig att leva som mamma och de gör man varje dag och jag lär inte ta examen som mamma på många många år om man nu någonsin gör det :)

sen måste jag oxå lära mig leva med min nya mamma kropp phuu de kan vara lite svårt i bland,, jag har alltid varit smal och fin , men nu har man hängiga bröst (utom när dom är sprängfylda av mjölk) två storlekar större rumpar som stefan förstås älskar så jag får nog lära mig helt enkelt att börja älska min kropp de va ju trots allt den som bar om kring aurora i 38 veckor och theodor i 38 veckor , det va stefan och min kropp som skapade våra underbar barn, så jag älskar dig ovatsett hur du nu ser ut min undrebar kropp, bara jag har friska barn.
ni som undrar så vägde jag 45 kg när jag blev gravid med aurora samma med theodor och jag gick upp till 62 kg med båda barnen och nu har jag hamnat på 48 kg så jag får nog vara nöjd, stefan älskar mina extra kg så jag får också älska dom ,,men det kan vara svårt ibland..



    



 
 några gammal bilder

men jag bara älskar när jag blev mamma
theodor i magen :)






i dag mamma

PUHh i dag är de bara en sånhär dag då allt står stilla fast man gör massor,, tillomed skrivandet till blogget känndes jobbigt nu ,, men i dag har jag allafall väldigt snälla och duktiga bran, aurora är nog trött eftersom hon vaknade i natt kl 4 med en läckand blöja och somnade inte om förs 6 i morse och vaknade efter 7 ..
TRÖTT är ett litet ord av vad jag är just nu , ibland är min största önskan att få sova , sova i massa timmar utan ett skrik men klart jag viste att de skulle ladrig nästan hända när jag saffade bran , och de är lugnt jag lider inte jag hinner sova när jag är 50+ hihi fast då har jag vell problem med blåsan istället och kan inte hålla tätt och får springa 10 gånger på en natt på toa med min tur hahaah ...
NEJ NI nu får jag åter gå att putsa fönster och byta en å annan bajs blöja och amma lite :) en seg dag i mitt mamma liv...




ny dag och nya möjligheter

Då va de fredag gott folk.. skönt.. en vecka med massa vaken nätter och slit , och en överenergisk Aurora som gör allt för att trottsa mamma och prova va man får och inte får göra. det som ligger högst på auroras roliga lista är att klättra upp på bordet och pilla på mammas dator. Sen är de ju kul att jaga dom stakars hundarna,.
Förra helgen försvan auroras katt oxå, de har gått en vecka nu och vi antar att han är borta för gått nu.. hmm snacka om att aurora har saknat hennes lille kompis.. de är vell därför hundarna har varit extra kul denna vecka,, men nu får dom vara ifred alla fall för stefan hadde med sig en present i onsdags till våran dotter, en söt liten lurvig kattunge 13 veckor gammal.. den minen som vi fick av våran dotter när han tog upp katten ur lådan är obetald,, vilken lycka hon utstrålade... Man bara smälter av sånna lenden.

Igår va aurora på 1.1/2 års kontroll och fick spruta allt gick jätte bra trotts att de va lite läskigt när doktorn skulle lyssna på hjärtat och klämma och känna på hennes lilla mage.. Hon visade upp duktigt hur man bygger klossar och hälde upp te i kopp och bjöd alla i rumet på de , sen när de va dax för sprutan så var de inge roligt längre en mycke ledsen aurora lämnade rummet snabbt när vi var klara men presis utanför dörren så vände hon sig om och stirrade in på doktorn och sjuksystern och sa : Tack tack och vinkade och sa hej då.. hahah gu va vi skrattade de är inte ofta nån tackar efter en spruta i benet..

Om ni läsare skulle va intresserad av förlossnings berättelse om när aurora och theo kom till oss så kan ni ju lämna en komentar :) jag lovar jag bjuder på allt alla tråkiga till roliga och äckliga ditaljer :)

xoxo laura






inlägg som försvann..

oj undra vart de tog vägen,, hmm .. ni kan vell hojta till om ni har sätt de nånstans ,, hehe
JA ja så kan de bli i bland,, de stog alla fall massa om hur bra dagen blev mm och hur lycklig jag kände mig trotts en dålig start  blabla.. blabla





RSS 2.0