in för mammablogg galan

ja de är vell daxatt börja leta kläning nu,, hmm undra va man ska ha,, jaghar ju endel(många) i garderoben men de är ju kul att köpa nått nytt ,, de ska va nått glamigt nått LAURA ja ni som känner mig vet vad jag menar med det,, det ska synas att de är jag som bär den kläningen nått udda som bara jag har,, blir nog att beställa nått fint nytt från usa eller nått...
åter kommer med bilder ... :)


I natt var de en jobbig natt igen aurora är jätte ledsen och vi förstår inte varför, hon som brukar sova så bra , men de är vell bara å bita i hopp men att få lite sömn är ingen dans på rosor specelt när det är inne på 5 natten i rad.. ibland undrar jag hur jag orkar men på nått vis så gör man de , fast man bryter ihop på natten när man springer mellan två gråtande barn som inte vill sova ,, men de hjälper att bara gå ut i köket och andas ut med några tårar på kinden bara att få va ledsen i några minuter , sen tar man tag i den och man har nya krafter som man inte trodde fanns .. Nu undrar ni säkert var min kära man är under dom här stunderna, han hjälper så klart till men han skaju upp kl 5 på morgonen för att jobba så han behöver sova lite mer än jag,, och under mna bryta ihop minuter så är han självklart hos barnen och tröstar..

just nu aer jag framimot att åka iväg och ta körkort,, de kommer bli tufft att va utan familjen och va helt själv, det va ju ganska länge sen det hände, hoppas att få nya roliga vänner för livet oxå en upplevelse som jag aldrig kommer ångra , för riktiga vänner har man ju inte för många av , kan inte komma på nån som manprataar med om allt hmm konstigt men ¨så är de i mitt mamma liv just nu och de är det enda jag saknar från mitt liv utan barn, alla vänner vart tog ni vägen ..????


men ensam är stark





auroras tankar

Att ha en lillebror är inte lätt han bara gapar och skriker i ett åå ungen gör mig galen vet du vad,
snart så flyttar jag.  Lillen ska ammas kramas klappas ,näsan är mammas hakan är pappas,
50 nallar i lurviga rader är ju mer än man pallar åå jag tror jag får spader.
Alla är gosinagar hela dagen söta små fossingar och pip i magen , ren i blöjan där ligger den lille ,å sen bajs i böljan och luktar illa jag tror jag mår illa.
Att ha en lillebror är inte lätt han bara gapar och skriker i ett åå ungen gör mig galen vet du vad,,
snart så flyttar jag. 
Men kan du fatta att nån som ä så besvärlig kan plötsligt skratta och va för härlig, han kramar kring mig och tycker att han är den goste ungen i hela värden ,  att ha en lillebror är inte lätt men ändå rar på nått sätt…






blod

japp jag går rakt på JAG HAR FÅTT MIN MENS... OJ va konstigt de kändes att ha mensvärk jag har inte haft mens sen jag blev gravid med aurora och de va ju över två år sen ,, men nu kan jag ju räkna mig till normal i kropp och vikt efter förlossningen ,, räknade nyss ut mitt bmi och fick 18 precis som jag har alltid legat på innan gravideteter och så..

:) och ett år äldre är jagnu 24 år wii många paket blev de,,
Av stefan och barnen fick jag en systemkamra
mamma å pappa fick jag nytt bäddset till mitt nya sovrum
syster yster smink och en sötte kopp :)
mormor och morfar fick jag bordslampor två jätte fina :)
svärmor en finhandu med mitt namnpå :)
Arja och kejo fick jag en fin aroma brännare,, åå den luktar jätte gott
kusin med familj fick jag flytljus...
sen fick jag lite annat smått och gott och pengar .. de va en lyckad dag och här ska fottas nu ...
Jajag får vell inte glöma att jag fick oxå ett helt komplet sovrum med nya möbler..

xoxox laura  love...




jobbig kväll

i går va de inge rolig kväll,, barnen hadde svårt och sova , tredje kvällen i rad hmm undra va som är fel?
Aurora som brukar sova såbra ,, men men till slut efter nio somnade dom,, eller jag trodde de för efter en timme så vaknade theo och vägrade att sova förs efter tolv i natt , men jag tror han hadde lite ont i magen för han göra tre blöjor med bajs och massa prutande brevid oss ,, uhhh va en sån liten kan lukt ibland hehe ..

i dag blir de bara å va hemma¨å ta de lungt å kanske föröka ta sig ut i halkan en stund ,
inge vidare långt inlägg men bättre än inget..




dyslexi å jag med blogg

joo som ni kanske har sett eller upptäckt så är de endel stavfel på min blogg , och skriva ett inlägg är en hel utmaning för mig .
tro de eller ej jag har en svår dyslexi och de är nått jag inte gömmer utan jag har aceptera det , vist de har varit svårt att ta sig genom skolan, men jag gav aldrig upp min kamp. jag gick ut gymnaset med bra betyg och jag lever ett normalt liv trotts detta , och jag är stolt över mig själv och att jag har klarat mig så bra trotts mitt handikap ,, japp ni hörde rätt dyslexi räknas till ett handikap ett som inte sysns som vissa kan ha svårt att leva med och vågar aldrig erskänna att dom har det.
Men jag kan med stolthet ropa ut mitt med intyg och papper på att jag har det för jag är en stark tjej...
 
men nu vidare till det krångliga och mkna tankar om detta,, är dyslexi ÄRFLIGT???
endel experter menar på att de är det medans andra säger att de inte är de,, men vist det är vell bara tiden som avisar det om mina barn har det , men en sak är säker att jag kommer känna igen tecknerna direkt om nån skulle ha det.. men jag hopppas dom slipper det !
MEN en krånglig sak till är hur ska jag kunna hjälpa dom med sokolarbeten och läxor mm , när jag inte själv kan skriva och läsa ordenkligt , och de kommer göra ont när mina barn kommer be om hjälp när jag inte kan,, men de är tur att stefan finns , så de är bar å gilla läget och aceptera ,, jag får glänsa på nått annat i mina barns ögon dom kommer ju älska mig ovatset om jag kan skriva/läsa eller ej..

Nu till en helt annan sak jag fyller år på söndag,, hela 24 år oj oj åren bara springer iväg ,, men jag längtar som ett barn efter alla presenter med glansit papper och glitter snöre på åå jag bara älskar det.. undra vad som gömmer sig i pakenten denna födelsdag,, föutom de jag redan har fått en två veckors kurs att ta körkort, så vecka 12 har jag nog lappen i handen och jag ligger ute bland vägarana öch kör,, wiihha ska bli kul :)

xoxo laura







RSS 2.0