lite tufft några dagar

nu har de varit lite mycke några dagar lill skrutta har varit jätte förkyld och haft de träligt med att sova , så min sömn har inte heller varit den bästa. men hon är på bätringsvägen..

för tre dagar sen fick jag hem min så efterlängtade angelsound , för att kunna lyssna på magen att allt är bra,, och vist hörde jag ett litet snabbt tickande hjärta där och förstog att räkan åkte om kring som bara den i magen.. :) va svårt att hinna med med angelsounden :) men de är skönt med en liten bekräftelse att han/hon lever där inne .
I morgon blir de till att åka till örebro då ska vi göra kub test och få se lilla räkan igen,, längtar .. kanske man kan få en bild till på lille räkan där inne..

ååå sjuuuuu snart är de jul  blir till att pynta advens fint hemma nu,, lika kul varje år och mysigt. älskar det!!!!!
nu ska jag ta min lilla mage som börjar att synas ta och få i oss lite mat och byta först blöja på lille sessan här oxå.. xoxo Lauraom nån skulle vilja låna så är det bara och säga till. .






en bra dag

ja i dag har jag känt mig piggare , kan bero på att prinsessan sov en bra natt, :) alltid lika skönt när de händer.
i dag var de MVC på shemat :) samtal om sjukdomar provtagning mm allt gick bra och nu väntar ja bara tid för kub testet ,, :) då får vi se lilla räkan igen som har förmodligen växt till sig och börjar bli lite storlek på nu..
om dagarna så tar lilla Aurora mycke tid så jag skriver så fort ja hinner , att en sån liten kan va överalt på engång . puhhh ..

men att vara mamma är de finaste titteln jag har fått och jag har en känsla om att jag är väldigt bra på det. , min dotter älskar mig de märks och då måste jag ju göra ett bra jobb :) jag njuter varje dag av mamma rollen men vist finns de stunder där man bara vill göma sig och helt enkelt inte orkar med att vara en bra mamma, men på nått sätt har man ändå kraften att fortsätta och vara den underbaraste mamma för aurora..
ibalnd är jag rädd hur jag ska få kärleken och räcka till ett barn till , men andra klarar ju de och jag har redan börjat älska den som liger i magen på mig. . viskar gonatt och godmorgon varje dag till dig hoppas du hör. .
för vi som är din mamma och pappa älskar dig redan nu och längtar tills vi ses. .




hemma tillslut

efter en dag med onödigt shopping var vi hemma nu.. de blev lite julbelysning och kläder till lilla prinsessan :)
 nu blir de till att plocka in disken sätta på en tvättmaskin igen,, och i kväll blir de en mysig stund i bastun med med in underbara man, när lilla sessan har somnat,, och de blir vell som vanligt runt 21.00 .
Just nu sitter lilla sessan vid grinden vid trappan och plockar med vatten kannan som hon har hafat åt sig från hyllan , lika kul med nya saker,, hon har en vana av att sitta vid grinden när pappa försvinner ner i källaren , väntande på att han ska komma upp igen och då blir hon glad och stätter sig mot grinden och skirker pappa pappa och skakar den :) lika sött varje gång.






oj uppehåll

japp å ska säga förlåt.. jag har haft ett uppehåll med bloggandet,, har inte mått så bra och har haft mycke att tänka på..

för de första har jag mått väldigt illa och spytt lite då å då.., sen har ja varit väldigt trött heladagrana och all min ork har gått till Aurora som förövrit växer så de knakar.. :)
Men de med illamåendet och tröttheten är ju bara posetivt eftersom hur annars ska jag må med en räka i magen eller man kan säga en bulle i ungnen ,, viserligen börjar de bli en väldigt stor räka nu.. mer som en kräfta kanske hahah som senare ska bli en hummer ee strunt samma, börjar må illa av att brata skaldjur , rent utsackt så har jag ett underbart litet liv i magen , bebis på väg, som är beräknad att titta ut 5 juni :) 
Så nu är jag i vecka 11 och snart paserat över till magiska talet vecka 12 tiden rusar iväg bara, har redan börjat fått en liten mage så vist kan man ana att jag är gravid om jag har nått tajt på mig.. 

Aurora då.. jo hon har lärt sig krypa och ställa sig mot saker ,, en riktigt snabb klätter mus har hon blevit. har amlat och fått sin första blåtira vid ögat oxå, då hon ställde sig mot sängen och sedan braka ner på damsugaren, ajajAj tyckte ja men inte lärde hon sig nått av de upp igen bara . :) just nu är vi hemma oss mamma och lillfisa sover en blund , i morgon bärde i väg till örebro för att shoppa lite .. 

nu ska jag försöka blogga dagligen och lägga ut blider på magen min och aurora. . 

FAMILJEN BÄCKSTRÖM ÄR LYCKLIGA NU, MEN HAR OSS EN TUFF FRAMTID FRAMFÖR OSS :) VI LÄNGTAR

 




RSS 2.0