blöjor av

ja nu har aurora blevit väldigt intresserad av att ta av sig blöjan och undersöka sig själv ,, i går kom jag på henne när hon stod utan blöja och en våtservett och torkade sig heheh så sött .
I dag hadde hon tagit av sig blöjan i sängen när hon skulle sova och gissa om hon blev arg när jag satte på henne blöjan, för hon skulle minsam sova naken ,, hihih men lite övertalande så fick blöjan sitta kvar

Hon är väldigt intresserad av lillebros lilla snopp oxå den ska hon alltid va med och tvätta vid blöjbyten och när han badar och sen säger hon att hon inte har en snopp , fast på sitte eget lilla sätt, hon pekar på theos snopp och sen på sig själv och säger mi nej nej och skakar på huvet :) va ska man göra jag kan bara skratta och berätta för henne skilnaden mellan flicka och pojke , vet inte om hon förstår men hon lyssnar så intresant,

vi använder orden snopp och snippa , undra vad andra använder sig sv men de låter mest korekt tycker vi här hemma i högåsen . . .  Jag tror de är väldigt viktigt för barn att veta sklinaden tidigt och att man ska vara öppen om hur barn blir till och andra sånna frågor som kan dyka upp i framtiden , men alla tycker olika ..

hehe oj nu blev de mycke sna k om snopp och snippa ,,sex hahaha men men de är så fast man har barn oxå




TRASIG DATOR

förlåt för uppehållet men min jävla dator gav upp och vägrade att funka och den gick inte att rädda ,, men bliderna fick vi ut ,, tur var de ..

men nu inga dystra miner för jag fick en ny mini dator av min undrabara älskade man igår , en guldig liten sak med rosa fjärilar på , tillomed han som sålde datorn till stefan frågade ,, : deär vell en present till din tjej va !!?? hehhe Jag är alla fall jätte nöjd. .

Sensat tiden har varit ganska tuff har varit jätte trött och hängig men i dag känns det mycke bättre , fick hjälp igår avmin undrabara mamma med barnen så jag fick sova en stund och det gjorde underverk .. känner mig som en ny mäniska i dag,, på schemat i dag står de att vika in tvätt och storhandla , , sen allt annat som ingår i vardags sysslor , men dennna morgon var de tillomed roligtoch mysigt att gå upp och byta blöjor och gosa med barnen :) jaghar inte glömt förlossning berättelserna men dom har nu försvunit i den andra datorn så jag får sätta mig att skriva om dom .. men de kommer :)

xoxo laura




RSS 2.0