grrrr en sån dag bara

Japp i dag är den en sån dag ibland då man bara önskar att man kunde stänga in sig i ett skåp och bara stana där tills man har sovit i en vecka,, men de är ju bara tankar..

I dag har jag varit otroligt trött , blir vell så efter ett x antal vaken nätter och kvällar med theo som vägrar sova, tillslut sviker humöret helt enkelt och man orkar inte med allt lika bra, och få tid med min man har jag bara kunnat drömma om när vi har en son som vill vara i mellan oss hella kvällarna.. men jag försöker tänka att de är bara under en sån kort tid innan de vänder och mysa får vi ju hinna med när vi blir gammla hahaha, , Jag kan vänta , för den somväntar på nått gott väntar aldrig för länge hihi-..

I dag dåhar theo vägrat sova tills nyss och aurora har nog hunit med att göra de mesta man inte får göra här hemma ,, typ rivit ut mammas smyckes skrin och göra sig fin med mammas alla smycken och fina spets troser runt halsen hahah när jag såg henne först så kunde jag inte göra nåtta annat än att skratta,, tills jag kom in i sovrumet och såg röran ,, åååå aurora sa jag lite högt och kollade på henne medans hon log och skuttade iväg göra nästa bus , hälla ut all nyponsoppa i hela vardagsrumet,, kladigt blev det...

men nu sover dom högt älskade små korvarna i sina sängar och jag ska njuta av en varm kopp te ..

xoxo laura

åå nej jag har inte glömt min hemligthet men den kommer jag berätta lite senare hehhe






hmm

I dag är de en sån dag hmm undra tänkar dag.. sitter just nu med mina nya glsögon och försöker vänja mig i dom och bilden jag ser när jag går för bi en spegel,,
Barna sover , rätt skönt och tyst nu , i bland behöver jag den här tystnade och försöker drömma mig bort ett slag och tänka hmm i nån timme,, hoppas på att tystnaden kan vara lite till .. men dom vaknar vell snart kan jag tänka mig då blir de full fart igen med blöjbytning och söta små fötter trippande på vårat vackra golv,, 
MEN nu ska jagåter gå till tysnaden och bara hmmmmma lite till <<:) oj vad blev de för nått haha
men sött såg de ut hahah en lallo smile.... <<:) heheh 




theodor rullar till mage

då har lille korven blevit 5 månader och igår rullade han till mage för första gången , snacka om att jag hejade på när han låg och kämpa vid filten man ville lixsom dit och hjälpa till när han kämpade så men jag höll mina fingrar i styr och han rullade över helt själv,, åå va stollt man blir då , varje framsteg är ens mammas lycka tycker jag. .

igår kändes de som en lång dag, barnen var inte så griniga men jag kände mig väldigt ensam men de är vell så när man är mamma ledig och hemma med barnen hela dagarna, specelt när de är regnit väder men jag fixade de med lite mys och lek och bokläsning i auroras prinsess tält , de va väldigt uppskatat av barnen och mig bara mysa hela dagen trotts den långa dag känslan som jag hadde i magen..
Men i dag äör de bättre och solen tittar farm och vi ska hem till mormor :) wiiwiii

Många frågar mig om vi ska ha fler bran jag och stefan , vi brukar le och skratta lite lätt vi får vell se.. men nu ska jag jag berätta klart och tydligt... klart vi ska ha fler av underverken både han och jag är helt säkra på de men vi har inte bestämt än när och att båda är överäns om att vänta lite jag vill att min kropp ska få va normal ett tag till..
Men man längtar ju lite efter gravid magen och späningen om vem som ligger där i,, men den längtan efter tjocka magen och tankarna kan jag leva med ett tag till för jag vet att jag kommer få uppleva de igen :) 
Först får vi se hur de går för min lilla hemlighet jag har för er läsare som jag kommer avslöja inom några veckor

 xoxo laura




gav mig tankar



Galet bra film, jag såg den igår och fick mig ett å annat å tänka på om mitt liv.



Vi tar de fårn början då.
När jag såg filmen så kändes de ååå va jag saknar mitt gamla liv i sthlm , att få leva lite i glamor och glitter.
Jag vet att jag inte passar in nu när jag är mamma i de livet jag levde då men varför har jag plockat bort allt som har med de livet att göra undrar jag nu. bara för jag är 2 barns mamma så varför kan jag inte gå i fina kläder och mysa omkring här hemma i ett snyggt natlinne på kvällen , här ska bli ändring nu på med en snygg kläning åka till frisören och fixa håret och ta hand om mig själv lite .
jag trot att man mår faktist bättre och är piggare trotts vaknnätter om man ntar sig tid att känna sig sexig och snygg..

HÄR KOMMER DEN NYA 2 BARNS MAMMÁN LAURA



ÅÅ LILLA GAMMLA JAG SOM SKA FÅ PLATS I MITT MAMMA LIV :)









mamma blogg gala 2011

jag kommer vara på plats :) hoppas vi ses där..




mammas ögonstenar






vakna nätter

Endel nätter undrar jag vad för fel gör jag,, han barar skriker och skriker och inget hjälper,, usch de har varit tre nätter nu och vi vet inte vad som är fel.
I natt var de lite bättre men inge höjdare och kvällarna är likadana massa skrik,, ibland kan de bli för mycke med det hjärskärnde skriket specelt när man är trött och uytmattad, tur man är två som delar ansvaret :)

I går hadde vi strömavbrott hela kvällen :) de va mysigt att bara krypa upp i soffan med tända ljus i hela huset och lyssna på vinden och vattendropparna de va länge sen de va så tyst i huset under den tiden ...

i dag är inget planerat och vi får se va de blir men vädret är ju inte de bässta så de blir vell att va inneoch mysa, pyssla och annat ...

hihih ååå i går gjorde jag nått tokigt får se hur de går med den saken åter kommer medmer info när jag vet hur de har gått ...

xoxo laura






RSS 2.0