en lång dag

ja nu har prinsessan blevit bättre tillslut,, men vi slog rekord med blöjor i bland om dagen12 bajs blöjor om dagen pluss några kissblöjor :) hehe . matlusten är inte hundra men den kommer nog snart.
Jsälv har jag med varit dålig haft jätte ont i magen , typ knivhugg va inne på akut tid på special mvc, gjorde ul och allt såg bra ut och tog massa prover även dom såg bra ut,, men ont hadde jag, tog mig knapp ur sängen utan tårar och skrik. hmm undra va de kan ha varit men nu är de borta helt..
I dag blir de ljusparty men nu först får jag ta å fixa lite mat. och vänta på att gubben ska komma hem.. phuu känns som en lång dag i da..

xoxo Laura




magsjuk

lilla aurora är nog magsjuk ,, hon har inte kräks men beter sig som hon har ont i magen och bajsar hela tiden.. de började i går och i natt va de ledsna ögon tills hon fick alvedon men velingen dög inte.. gosa runt i mamma och pappas sänasg hjälpte och sen somnade hon gått några timmar.. hoppas de snart går över, jag lider med min lilla flicka, tänka va man kan älska en sån liten männinska .. men hon ger mycke kärlek tillbaka, lite pussar till mamma och pappa då och då om dagarna,,

nu har hon börjat gått ganska mycke, men hon föredrar att krypa för de går ju fortare.. :)
men jag är så stolt när hon stapplar fram sakta men säkert och hon ser så glad ut,, aldrig långt till ett lende,, fast hon skulle va ledsen ,, de har hon nog fått från sin kära pappa :)





oj oj

va dålig jag är på detta med att skriva,, hinner ju inte med,, jag beundrar alla andra mammor som hinner med detta med bloggande men jag försöker vidare.. får ta och skärpa mig..
mycke har hänt och magen har växt sen sist.. de har hunit blevit nytt år jag har hunit blevit 23 år .. oj oj tiden bara rusar i väg.. men här hemma är allt som vanligt , utom att Aurora växer och blir större snart är hon ingen bebis utan en stor flicka ..

jag kan ju bluda på lite ny bilder.. som en början..


magen på julafton,, har blevit mycke större nu...........


Aurora i lek och bus landet


på väg till kryssning till helsingfors 15 jan 2010
i hytten vårt fönster till gå gatan..


Lite av de som har hänt förövrigt mår vi jätte bra i den underbara vintern som vi har..
och vi har varit på ul och sett bebisen i magen och såg att de va en liten pojke :) och att allt såg bra ut där inne han har börjar sparka hårt och buffa om kring där inne.. en ny mag bild kommer snart de lovar jag..

xoxo Laura

 






RSS 2.0