gnäll men nu kom de

i dag kom auroras första tand.. en liten vas sak i underkäken .. snart ska jag tuga i mig allt :) hoppas på bättre nätter ett tag nu .. just nu har hon feber å är lite gnälig men leka titut gör livet enklare .. titut på er..
XoXo






en hel natts sömn

i natt var vi barnlediga eftersom mormor ville låna prinsessan,, de va skönt med en helt nattsömn , . på kvällen var de tre timmar i stallet och sen hem å äta pizza och njuta av en bra film i bubbelbadet .. mysigt och varmt .
I dag när min kära man kommer hem så ska vi åka till ridshoppen i rudskoga, där är allt nu halva priset ,, fynda fynda .. :) 
I morgon blir de åtorpsmarken och på söndag ska vi mysa en hel dag shopping i örebro och äta gott,, en riktig familje helg , mysigt.. längtar redan.. 
 får se om de finns tid att lämna lite info här i helgen kanske en och annan bild :)
XOXO




utmaning

Har blivit utmanad av Pernilla,

Reglerna lyder följande:

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga.
Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)


LYCKA TILL!

 1. Vad heter du?
 Laura
 2. Ett ord på fyra bokstäver: Lova
 3. Flicknamn: Lilja
 4. Pojknamn: Lukas
 5. Yrke: Lärare
 6. Färg: Lila
 7. Klädesplagg:
 Linne
 8. Mat: Lasagn 
 9. Sak i badrummet:
Ljus
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Lillfia
12. Något man skriker:  Lägg av
13. Film: Livet är en schlager
14. Något man dricker? Lingon dryck
15. Band: Linkin park
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Lingonvägen 
18. Bil: Lamborghini
19. Sång:  Last Waltz ~ The Rasmus
20. Hobby: Lägga pussel

så har jag bara ett monment kvar att ge vidare utmaningen till 5 personer.
tänkte slumpa 5 stycken och se om dom vågar anta utmaningen.

dom jag utmanar är :

Metrobloggen.se/elinzollfrank
(Amanda) http://dujagden.blogspot.com/
http://ellamarie.blogg.se
http://bivadebloggen.blogg.se
oj blev bara fyra men så är de när man har en liten i familjen som kallar på mamma





TRÖTT

huu de har varit en jobbig natt , aurora vägrade sova och bara vakna helatiden och ryckte mamma och pappa i håret .. aj aj.. blir en lugn dag med avslutande badning i bubbelbadet.. skönt,, längtar redan,, blir nog hela familjen bäckström som kryper ner tillsamans och mysser , med lite vatten lekar
xoxo





ont i rumpan men glad ändå

ridning och ridning , . de vart ridning både i går och i dag,, Så kul, men vist de va dåligt väder så vi fick hålla oss inne i ridhuset men skippy jobbade på jätte fint , lite trög i trav och galop men bättre de än att hon ska va het.. :)
I dag gick de så bra på slutet så man inte nästan ville sluta rida men allt kul måste ta slut nån gång de med.
I morgon blir de till at fara till grandgården för att köpa nya ridvantar eftersom min gick sönder och ja fick ett stort skav på fingret ajajaj..

för övrikt här hemma är allt som vanligt. Nätterna går lite sisådär men vi tar en timme i taget , men ja har ju fått en underbar familj så man ska inte klag på livet . Älskar er !!!!!!!!!


GRATTIS LINCOLN TILL DIN FÖRSTA TAND ( pillanp.blogg.se )

XOXO




en massa saker

huu de har varit en händelserik helg med oskulder och draman

jag börjar vell på fedagen då vi begav oss till örebro för att köpa en ny kläning till mig tills festen nästa dag. de blev en svart sexig kläning tillslut , va faktist riktigt mysigt att gå  i margeberg galleria med min man och dotter. Känner mig lika stollt och vacker varge gång ja får gå med min dotter i vagnen.. åå så mysigt.
Sen var de dax dagen där på (lördagen) att bada och fixsa sig fin till festen och packa saker till Aurora som skulle sova hos farmor senare. änu en barn fri helge. blir så när både farmor och mormor tjatar om att få låna lilla prinsessan. :) men de är skönt då slipper vi tjata om att få lite tid för oss själva, vissa har tur !
Festen som var va i min kusins ära som fylde 30 år..  (: GRattis Linda :) där fick man magen mätt på tacobuffe , lika kul varje gång att träffa hela tjoka släkten igen..
Men efter ett tag så fick aurora åka till farmor för att sova , så vi for tillbaka till festen där jag där jag spräkte min oskuld, första glaset med vin på 17 månader.. va inte så gott som ja trodde hmm konstigt va .. ja som brukade älska vin.. men men de blev bara ett glas vin på hela kvällen tjoo så var Laura varm i kroppen :)
väl hemma så var ja helt slut å tvär slockna inte av fylla utav av helt utmattning. Sov en god natt sömn tills 12. 00...... skönt att sova ut.
Sen kom farmor med våran underbara dotter hem igen,, åå va jag hadde saknat henne bara för en natt. va mycke kärlek man kan känna för en sån liten person, å den kärleken tar aldrig slut .
                                                             älskar dig Aurora
Nu så har vi precis haft middag här , med andreas och natta som gäster ,, mysigt.. hihi och aurora fick babyplättar som ja hadde stekt till henne,, de må ja saäga va poperlät.. mums mums tyckte hon,, rästerna på golvet fick vovarna äta upp. blev en fest måltid för dom andra små oxå..
mätt och belåten drar vi oss till sängen
XOXO






ut med känslor

så fick ja ut mina känslor,, åå va så arg. men nu käns de bättre,, tog en promenad med prinsessan, skönt vädeter de va ute..  nu ska ja plocka lite här hemma medans hon sover gott i vagnen ute på verandan. :)
XOXO från en glad och pigg laura nu. livet har sina nedgånger tur att man tar sig upp igen.




jag glömmer dig mer för varje dag.

Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss, när jag tänker på dagen , nånting hände mellan oss. Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte, vi bröt av våra band och dom gick av på mitten. Jag har kastat våra bilder, jag har saknat och glömt, att de var du och jag mot världen som kämpats till döds.
Du högg mig i ryggen, va vad det som hände?Jag menar du och jag, vi skulle alltid vara bästa vänner.
Du har förändrat så mycke , ja vet knappt vem du är, vart tog den personen vägen som alltid fanns där? Jag tror du vet vem du är, behöver inte nämna namnet.
du förlorade min tillit när du släppte min hand. Men jag blev lämnad här , som tack för hjälpen .
Vi gick skilda vägar, greppade tag i andras händer.
Jag försökte göra allt men de var du som gjorde fel. Löften om att bry sig som inte längre finns mer. Va ärlig mot dig själv är de så här det skulle bli?i så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv.
Du var en ängel för mig så varför hände det här? ett misstag som förändra allt hela min värld.
så klart ja vill vara vänner , men du ser att det inte går, för varje gång jag ser dig river du upp gammla sår.
Du har inte sakt förlåt så jag kan inte ta emot det, och all skit som jag fick ta , du är fan inte värld det. Vill du ha mig vid din sida så får du börja med en sak, ge tillbaka mitt liv för det var det som du stal. När livet sviker är de bra att vara två, men ena halvan av mig slutade förstå, att när en vän försvinner finns de inte mycke kvar, och ja glömmer dig mer för varje dag.






mord

japp då blev de att ta kol, mörda, eller helt enkelt slå ihjäl en utav mina hyres gärste, i bilen.
Så blir de när man inte betalar hyran till mig. nej alvarligt,, förstår inte vart alla spindlar kommer ifrån, ? hmm måste va inne på dom sista snart hoppas ja.. Dom är ju jävla snyltare av bostad.. morr :(

I dag har de bara varit en vanlig dag som har rulat på som vanligt, har varit så skönt väder så de blev en promenad då prinsessan somna i vagnen, såg så mysigt ut skulle viljat krypa ner där me.
Just nu sitter pappa å dotter å leker å ser på tv,, snart är de gröt dax. Och sen är de nanna tajm , längtar till sänegn i kväll, mm
XOXO





flitiga laura

Nu va de bestält över 200 bilder som dumpas ner i postlådan snart,, tur att ja fick tummen ur ... och gjorde de,, så ja kan börja pryda alla fottoalbum mm :)
för övrikt gick natten jäte bra,, Hoppas på att de har vänt och att vi slipper för tillfället alla vaken nätter med lilla prinsessan. I dag har ja känt mig extra glad å flitig, är nog så att jag har fått krafterna tillbaka efter att fått sovit som man ska.
började dagen med att städa som man gör i vanlig ordning , plocka leksaker som ligger över hela golvena efter Auroras recing åkning i gåstolen.
sen blev de grötätning och lite sovning, passade på att beställa bilder då. sen tog vi mitt racingåk, röda faran..
och åkte till mormor, så nu är vi här, nu ska vi alla sätta oss ner å njuta av äppelpaj.. mums.
xoxo




middag hos familjen bäckström

i natt var vi barnlediga igen,, mormor ville låna sin lilla prinnsen,, skönt att få va själva och mysa lite som man och hustru och man får ju inte glömma och sova ut oxå.. gudomligt...

I kväll blir de middag hos oss,, våra vänner natta och andresas ska komma och njuta lite av stefans underbara mat.. Tur man gifte sig med en man som kan laga mat, när man själv inte har dom så bra kunskaperna eller intresset för matlagning.. :) sen blir de badet för mig och aurora innan nanna dax, får ju inte glömma gonat sagan som ska berättas innan man somnar. Hon är så söt när hon lyssnar och man ser hur de lysser av intresse i hennes jupa bruna gudomliga ögon.. Man får hoppas på en bra natt nu då.. xoxo


fast badet i kväll blir i lite större badkar,, bubbelbad med mamma :)



sen ska jag kryppa ner i min prinsess säng och sova en hel natt   






utvilad

enkligen var man utvilad igen,, har gått två nätter nu som aurora har sovit jätte bra.. En stor suck av lättnad drar man sig då. Man blir mycke piggare och gladar , och ser posetivt på alt vad som ingår i livet. tillomed byta bajsblöja och torka kräk eller hundkiss efter våran lilla skvättare wille. Om nån har nått bra knep på hur man kan få stopp på en hund som skvätter överalt ,, skriv ? :)
Vi ankom nyss till mamma/ mormor , och AUrora lika glad varje gång hon får komma till mormor. just nu springer hon runt i gåstolen och brummar , jagar en och annan hund runt i huset.. :) hehe..
just nu själv så sitter ja och letar ny stallplats till hästen min .. hmm men de är svårt att hitta nått bra till en bra hyra.. vet du nån så skriv de oxå ? öppen för alla förslag.. ?? stallbytest bör ske om tre månader ungifär..

min ny BFF tävlingen gäller fortfarande ;) hihih


kram






natten

ååå natten va helt perfect ,, sov som en klubbad säl :) ibland så behöver man en upplandning för att orka vara värdens bästa mamma till sin älskade dotter .. man är ju inte mer än mäniska..
så nu snart ska vi åka å hämta aurora från farmor,, men först blir de ett snabbt stpp hos hästarna för att ge lunch hö. men yttligare har tankarna om att ja inte har så många vänner här i karlskoga,, på ett sätt saknar ja mina galna vänner uppe i sthlm, men ångrar absolut inte att ja flyttade hem hit igen..

men de är ensamt att inte ha nån riktig bra tjejkompis som man kan fika med, gå på stan med eller bara ha nån att prata med. men ja ger mig ut på jakt redan i dag för att hitta min blivande BFF , * LER * kanske borde ficka en tävling om LAURAS nya BFF .. haha käns lite taget och gammalt ,, haha .. men om du känner dig manad att försöka va med så hör av dig :)
SAKNAR ALLA ER I STHLM,






barn ledig kväll

i kväll ska de bli mys och enbart fru och man stund utan bebis :) mysigt.. för lilla aurora åkte till farmor för att sova där en natt,, ska bli skönt att enkligen få sova en hel natt, utan störd sömn.
Kom nyss från en sväng från stan, som vi tog i min nya mopedbil, måste ju lära sig att köra som folk haha.
Så nu blir de till att tappa upp vatten i bubbelbadet å läggga sig å gotta bland masage strålarna i famnen på min man.. mmm mysigt.. så i kväll blir de bara mysssss, pyssss och åter myssss. och en god natt sömn.. ahh ah.
kram kram






Vänner sökes!!!

då var de fredag igen.. dagarna bara rullar på som vanligt. samma sak dag efter dag , stallet, åka till mamma sen hem,, hmm . Ja borde skaffa mig riktiga vänner att umgås med, och som vill umgås med mig.

tänk att bara få ett samtal av en vän som frågar hur de är .. eller om vi ska ses. Men de va längesen.
Förut var jag van att alltid ha vänner runt mig, men sen jag blev gravid försvann alla, några stannade kvar men väl aurora föddes så försvan dom sista. 
Men ja ska inte klaga jag fick ju en underbar liten dotter och har ju en underbar man som jag kan tillbringa mina helger med. Och när man är mamma så kanske livet blir så här oxå. 
Men jag lär mig aceptera mitt liv utan vänner oxå .. vist jag har nån vän men man hinner inte ses så mycke. 
MEN MEN INTE SKA JAG KLAGA NU, ville bara skriva av mig. 
för övrigt.
1 . min bil är inte spindel fri än. hadde nån mega spindel som hadde bosatt sig där hitta den igår,, huhu. 
Stefan fick komma till stallet och plocka bort den. den var äckligt stor. Ska sanera hela jävla bilen i helgen.. :)
då ska de va slut på grattis boendet i min bil. skulle ju bli rik om ja skulle tagit ut hyra för alla spindlar.

2.  Aurora vägrar att sova bra nätter , vaknar varje timme gråtter jätte mycke, och vi får varken rät eller baksida på vad som kan vara fel. Börjar mistänka magen som krånglar igen, men vi är inte säkra.

3. Då var barnvagnen ute på blocket. vill köpa en ny som är lite smidigare. :)

nej nu är de dax att åter gå till Aurora och fixa lite gröt. ha de bara //kram// 






RSS 2.0