städning å åter städning

i dag vaknade ja med en tanke om att måste städa.. de har varit fart på oss hela morgonen och förmidagen , jag har sprunkit runt med damsugarn, och aurora jaggade den med sin gåstol. hadde en tanke vore kanske praktist å sätta golv trasor på gostolen oxå så som hon farrunt i den.. då skulle vi ha rena golv.. hahaha.;)
NEJ nu måste ja fortsätta med städningen medans hon sover ska försöka ta köket.. och i morgon blir de babycaffe .. längtar !! alltid lika roligt att gå dit å träffa alla andra mammor :) kram kram






bilder

lite bilder från auroras dop som vi har fått från våran fotograf Henke..


att få vatten  och ligga ner va inte de roligaste för prinsessan

inte alls roligt

men till slut blve jag nöjd

mammas älskling
 de kommer mer bilder när ja har tiden att ladda upp fler..





OJ de har varit mycke nu

har inte hunit skrevit så mycke nu på ett tag,, lill skrutta har tagit mycke tid av mig och stefan har inte mått så bra pga sin höft som krånglar. Så ja har fått tagit mycke av allt som ska göra plus lära mig köra min nya mopedbil.
jaja de är vell så när man är mamma :) hundra saker på samma gång

I dag vaknade lill skrutta kl 9.00 som tyder på att vi har börjat fått henne i säng för natten kl 21.00 istället för 22.00 som de va förut. och i natt va de första natten hon sov hyfsat bra på länge , så jag oxå fick sova. snacka om skönt, nästan lika skönt som sex men bara nästan ;) .. hehe.. ne ja skoja.. men skönt va de.. å de va skönt att för engång skull vakna upp utvilad. 
Men de sköna höll i sig tills vi skulle beje oss till mamma. 
när ja hadde packat allt i skötväskan stoppat Aurora i bilstolen och fått med hundarna ut och stog vid bilen för att öppna dörren.. till min stora skräck så var bilen översvämmad av spindelnät överalt och stora var dom oxå . bör nämnas att jag är livrädd för spindlar . fick springa å hämta sopborsten och veva bort allt .. med paniken i halsen oså vevade ja som en dåre, grannarna lär nog ha undrat va fan ja höll på med, sen väl färdig med att spindelfria bilen så upptäckte ja att hundarna var borta.
Såg hur dom sprang längstbort på gården, hur ja en ropade så hadde dom nått mycke mer roligare att göra än att lyssna på matte, så de var bara att springa å jaga dom , runt gården medans Aurora kollade förvånat vad mamma höll på med för konstigt. :)
Tillslut så kom vi i väg , men under hela resan till mamma så var mina tankar på den STORA spindeln som måste ha gjort spindelnätet i bilen , om den var kvar eller ej ..
Om den skulle krypa fram nånstans eller på mig , vad  jag skulle göra då. men tur så slapp jag de. så i dag blir de att städa ur bilen ordenkligt och få stefan till att gå på spindel jakt . hmm undra om de finns nån sprej man kan spruta in i bilen så att spindeln/ spindlarna dör. så dom slipper ha fest om nätterna i min bil..






EN ÖVERASKNING

tjoo så vad de torsdag igen snart helgen , så min älskling kan få va hema och njutav av sin underbara fru,, heh, och myssa med sin dotter. Men just denna helg är de nått specielt.

I går när morse när jag ringed till min man så berättade han nått som fick mig att skapa ett stort lende på mina läppar. För till helgen ska vi åka ner till Malmö och hämta en mopedbil åt mig..
Äntligen kan lille skrutta och jag ta oss vart vi vill om dagarna utan att behöva ringa mamma eller nån annan att köra på oss., ska bli jätte skönt.   




prinsessan får tänder

åå vilka nätter vi har haft sista tiden nu.. prinsessan har vaknat nästan varje timme å vrålat och gråtit.. hmm tycker så synd om henne , hon har de verkligen besvärligt med dom komande tänderna som håller på att skuta fram..
Sen har hon kommit i stadiet där mamma är allt, fort jag visar mig så gråter hon tills hon får komma till min famn,, gosa med mamma är de bästa som finns,, :)

ny och större spjälsäng ska monteras i dag, eftersom hon har växt ur sin baby säng/vagga .. åå hon börjar bli så stor och tiden går så snabbt.. f
ör någon vecka sen lärde hon sig sitta vist de är lite runt under rumpan men de kan man ju förstå, först en rund å slät babyrumpa och blöja där på så kan de ju inte va nått anat än runt och lite vingligt :) men hon börjar få in snitsen att ta igen balansen när hon håller på att tippa , ,
men de har blevit bar mycke änklare att roa henne nu när hon kan sitta upp å leka lite själv, så man själv hinner gå på toa plocka disk och allt annat man borde hinna med under dagen.. :)




spontana dagen

i morse när vi vaknade fick ja för mig att va lite spontan, och bestämde att vi skulle packa å fara till gustavsvik för att bada å ha de mysigt.. så vi for i väg till min syster för att hämta upp sebbe (min syster barn) .. som var jätte glad för att få följa med.. hmm undra varför .. hehe :)
Så låt oss säga att vi dödade dagen med att ängna oss åt vatten och lek ett antal timmar..
Både aurora, sebbe och pappa stefan va alldeles vilda i vattnet.. och själv försökte ja hålla reda på alla.. ;) (men vist blev de några ture i vattenforsen för min del oxå), de blir ju aldrig tråkigt , å så måste man släppa ut barnet i sig .. efter fem timmar så var alla ganska trötta och genom blöta. Så då drog vi oss till omklänings rummen å låt oss säga de var en resa för sig för min del..
Söta lilla Aurora var ju med mamma i omläningsrumet (altså mig) och sebbe å stefan va på herranas..
så jag va själv med lill tösen som inte ville samarbeta med mamma, varken o duscha av sig allt klor eller torka av sig och få på blöja å käder,
Ha en gnälig trött bebis som man ska underhålla för att slippa tårar samtidigt man ska fixa sig själv i ett trångt omläningsrum är inte helt lätt. Vill jag säga.. men men vi blev klara tillslut, trodde jag,
men aurora hadde andra planer för mamma. med ett stort lende på sina små läppar så gav hon mamma en bajs blöja.. a a svetig å varma som vi var innan så var de bara å börja om igen .. haha men de slår ju aldrig fel med  bajandet, . :) 21.00 kom vi hemt , snacka om att jag är helt slut nu.. blir nog sängen snart.. phuu ..
Men vi hadde i allafall en helt perfekt blöt och mysig dag.




Bilderna talar för sig själva..





fixa fint

då får man ju börja med att göra bloggen lite personlig och fin.. hmm en utmaning när man inte kan detta med koder och grejor haha vi får se vad de blir av de hela..





Välkommen till min nya blogg!






RSS 2.0