prinsessan får tänder

åå vilka nätter vi har haft sista tiden nu.. prinsessan har vaknat nästan varje timme å vrålat och gråtit.. hmm tycker så synd om henne , hon har de verkligen besvärligt med dom komande tänderna som håller på att skuta fram..
Sen har hon kommit i stadiet där mamma är allt, fort jag visar mig så gråter hon tills hon får komma till min famn,, gosa med mamma är de bästa som finns,, :)

ny och större spjälsäng ska monteras i dag, eftersom hon har växt ur sin baby säng/vagga .. åå hon börjar bli så stor och tiden går så snabbt.. f
ör någon vecka sen lärde hon sig sitta vist de är lite runt under rumpan men de kan man ju förstå, först en rund å slät babyrumpa och blöja där på så kan de ju inte va nått anat än runt och lite vingligt :) men hon börjar få in snitsen att ta igen balansen när hon håller på att tippa , ,
men de har blevit bar mycke änklare att roa henne nu när hon kan sitta upp å leka lite själv, så man själv hinner gå på toa plocka disk och allt annat man borde hinna med under dagen.. :)


Kommentarer
Postat av: laura

ska se om allt funkar

2009-08-20 @ 16:51:47
URL: http://lallolaura.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0