bak dag

i dag har man bakat och planerat auroras först födelsedag.. som är i morgon :) hinner nog inte skriva nått då.. de blir en dag full av paket får återkoma med va lilla sessan har fått..






100 dagar kvar

aa då har ja 100 dagar kvar till förlossningen , är i månad 6.. puhh de är ju snart dax, känns som igår när jag stod i badrumet med ett plus på stickan och tårar i ögona av lycka.

just nu ligger min lilla sessa och sover tänk på torsdag ska vi ha ett års kallas,, vart tog min lilla baby vägen hon är ju en stor flicka nu..
för övrigt mår jag topen glad och pigg känns skönt.. men jag har en vän som inte mår så bra i sin graviditet , hon har jätte dåliga värden mm , jag lider med henne inge kul alls, minns hur de va med aurora. hoppas hon blir bättre snart, Tänker på dig gumman.. kram..












öppnaförskolan

I dag begav i oss till öppnaförskolan för Aurora skulle få leka lite med andra barn,, men ack då de var bara vi där och inga barn kom de heller lite tråkigt, men aurora lekte på själv lika kul tyckte hon de var,,
Vi var där i två hela timmar och lekte av oss och fikade och hadde de mysigt.
Just nu är vi hos mormor en lten stund men ska snart hem och fixa med mat och grejer tills Stefan kommer hem :) 

Måst bara nämnas att Aurora har börjat sova suveränt på kvällarna och nattningarna är rena drömen .. i går tillomed kunde jag bada bubbel bad och stefan badade bastu samtidigt utan att bli störda .. första gången på länge.. känns som en dröm att få lite egentid på kvällen , bara njuta att va själv med lite levande ljus rogivande musik och en bok i badet och så klart lite gott att mumsa på.. ;P

xoxo Laura






massa lek och bus

i går så badade aurora och ja hemma i bubbelbadet och hon lekte dök och skvätte i vattnet.. svängde på rumpan då å då till musiken som strömade ut ur radion,, vi har lika roligt varje gång när vi badar tillåmed när håret ska tvättas  , .
I går upptäckte jag när vi borstade tänderna i badet att det hadde komit en till tand,, dom bara ploppar upp..

I dag var jag på MVC mätte magen som är lite liten enligt måttena dom har,,22cm ..,, men men han växer nog till sig.. hjärtat slog 140 -146 slag helt normalt .. :) sen va de stick i armen och allt såg bra ut .. nu får jag vänta tills nästa besök som blir den 22/3, sen är de inte långt kvar innan bebisen kommer .. åå vi längtar så..

förövrigt har vi tibringat dagen hemma hos mormor och lekt en massor , haft en riktig lekdag i dag.. nu väntar vi bara på att pappa ska komma hem från jobbet,, både jag å aurora saknar honom nu ..

xoxo Laura






oj förlåt mamma






vecka 25

japp då var man inne i vecka 25,, oj oj va tiden springer iväg,,, har ju gått mer än halva tiden. jag längtar så tills han tittar ut.. :) men jag apsolut inte glömma och njuta av graviditeten är så mysigt med magen och man ler verje gång han rör sig där inne..
Aurora har börjat förstå att de är nått anorlunda med mig,, när jag frågar henne vart är mammas bebis, så kommer hon och klappar mig på magen .. så guligt.. och lilla aurora blir snart en stor tjej och ska fylla 1 år.. ojoj.. vi är så stollta över vad hon har lärt sig och vilken underbar liten tjej hon har blevit. Jag älskar alla pussar hon kommer och ger varje dag , hon är en söt liten godis bit som jag aldrig skulle klara mig utan..
OJ nu halkade jag av graviditeten igen haha de blir så lätt, går inte undvika all kärlek från aurora.
förövrikt mår jag jätte bra , har ett jättesug efter söt saker och bakar helatiden haha men men är man gravid så är man.. :) ibland börjar magen att känns lite tung och i vägen när jag ska lyfta aurora eller leka med henne men man blir nog van. :)

i kväll är vi barnlediga då ska vi ta de lungt och mysa och äta nått gott,, bara ta hand om varandra, .
Men allt har blevit så mycke bättre mellan stefan och mig igen båda värkar orka mer nu igen, inte lika trötta vi har som ettt överflöd av kärlek som strömmar här hemma , men jag tror de är aurora som hjälper mamma och pappa att vara så kärleksfulla mot varandra, varje gång stefan och jag ger varandra en puss så lysser de i hennes ögon och hon är snabbt där och visar på sitt sätt att vi ska pussas igen :) sen ska vi pussa henne. Hon blir så glad av en sån liten sak, och då har vi lärt oss va kärleken mellan två personer kan göra en tredje person lyklig.

xoxo Laura




en tand till

nu har aurora fått en till tand.. nu har hon fem stycken och fler på väg, alldeles vitt på vissa ställen , dröjer inte länge innan de spricker igenom..
Snacka om va vitt de har blevit massa snö hundana går knappt ut . men så är de när man har naken hundar, inga direkta snö hundar trotts overaller och skor på sig :) Men själv är de mysigt med snö men jag längtar inte till de ska smälta bort ,, blää blött kladigt och vara gravid samtidigt , humöret kommer inte va på topp då.. men man får tänka att då är de inte långt kvar tills lille mannen ska ut.. såå vaknade aurora,, tillbaka till att leka och busa med henne.. kanske en å annan blöja ska bytas.. :) Jag bara älskar att va mamma, de är de bästa av allt man kan vara, glad att snart ha en till att ta hand om..

xoxo Laura





RSS 2.0