utvilad

enkligen var man utvilad igen,, har gått två nätter nu som aurora har sovit jätte bra.. En stor suck av lättnad drar man sig då. Man blir mycke piggare och gladar , och ser posetivt på alt vad som ingår i livet. tillomed byta bajsblöja och torka kräk eller hundkiss efter våran lilla skvättare wille. Om nån har nått bra knep på hur man kan få stopp på en hund som skvätter överalt ,, skriv ? :)
Vi ankom nyss till mamma/ mormor , och AUrora lika glad varje gång hon får komma till mormor. just nu springer hon runt i gåstolen och brummar , jagar en och annan hund runt i huset.. :) hehe..
just nu själv så sitter ja och letar ny stallplats till hästen min .. hmm men de är svårt att hitta nått bra till en bra hyra.. vet du nån så skriv de oxå ? öppen för alla förslag.. ?? stallbytest bör ske om tre månader ungifär..

min ny BFF tävlingen gäller fortfarande ;) hihih


kram




Kommentarer
Postat av: Pillan

En bekant hade samma problem med skvätterier, hon fick tips av en veterinär att testa tikskydd (som tikar har när de löper, som en kalsong ungefär ;-) )



Tydligen tycker de att det är obehagligt när de får "kiss i byxan" så de slutar efter ett tag.



Annars är det väl bara att gå ut jätteofta i början och sanera hela huset så de inte känner några spår av kisset (men det är inte lätt att hinna när man har smått :-( )



Kram

2009-09-10 @ 12:33:32
URL: http://pillanp.blogg.se/
Postat av: Pillan

Jag igen :-P Ett tips till är att kastrera, det hjälpte oss men kostar ju en del.. Kram

2009-09-10 @ 12:37:27
URL: http://pillanp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0