ny dag och nya möjligheter

Då va de fredag gott folk.. skönt.. en vecka med massa vaken nätter och slit , och en överenergisk Aurora som gör allt för att trottsa mamma och prova va man får och inte får göra. det som ligger högst på auroras roliga lista är att klättra upp på bordet och pilla på mammas dator. Sen är de ju kul att jaga dom stakars hundarna,.
Förra helgen försvan auroras katt oxå, de har gått en vecka nu och vi antar att han är borta för gått nu.. hmm snacka om att aurora har saknat hennes lille kompis.. de är vell därför hundarna har varit extra kul denna vecka,, men nu får dom vara ifred alla fall för stefan hadde med sig en present i onsdags till våran dotter, en söt liten lurvig kattunge 13 veckor gammal.. den minen som vi fick av våran dotter när han tog upp katten ur lådan är obetald,, vilken lycka hon utstrålade... Man bara smälter av sånna lenden.

Igår va aurora på 1.1/2 års kontroll och fick spruta allt gick jätte bra trotts att de va lite läskigt när doktorn skulle lyssna på hjärtat och klämma och känna på hennes lilla mage.. Hon visade upp duktigt hur man bygger klossar och hälde upp te i kopp och bjöd alla i rumet på de , sen när de va dax för sprutan så var de inge roligt längre en mycke ledsen aurora lämnade rummet snabbt när vi var klara men presis utanför dörren så vände hon sig om och stirrade in på doktorn och sjuksystern och sa : Tack tack och vinkade och sa hej då.. hahah gu va vi skrattade de är inte ofta nån tackar efter en spruta i benet..

Om ni läsare skulle va intresserad av förlossnings berättelse om när aurora och theo kom till oss så kan ni ju lämna en komentar :) jag lovar jag bjuder på allt alla tråkiga till roliga och äckliga ditaljer :)

xoxo laura




Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag skulle vilja höra dina berättelser om förlossningarna...

Kram

2010-09-05 @ 11:33:59
Postat av: sofie

ja följer din blogg o vill jättegärna läsa =)

2010-09-05 @ 18:22:37
URL: http://mammatillalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0